Szolgáltatások, élet a Parkban

A munkahely nem csak munkahely. Az ember társas lény, közösségi igényét főleg a munkahelyén éli meg. Ezért fontos, hogy milyen szolgáltatások teszik a Parkot többé, mint munkahely, milyenek az éttermek és kávézók, ahol spontán beszélgetések közben születnek a legkreatívabb ötletek és milyen közösségformáló rekreációs programok teszik az Életet a Parkban gazdaggá.

Szolgáltatások

Élet a Parkban, híreink

Aktualitások, események

VI. Graphisoft Park Sakkverseny - Tobias Dolgener Emlékverseny

2021-08-26

VI. Graphisoft Park sakkverseny

TOBIAS DOLGENER EMLÉKVERSENY

2021. szeptember 30. 15.30 óra

Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a Graphisoft Park bérlői közötti sportkapcsolatok elmélyítésére és ápolására.

Verseny rendezője: Graphisoft Park

Verseny helyszíne: Graphisoft Park „U3” Aquincum Institute of Technology, vagy Graphisoft Park „E” körétterem / 1031 Budapest, Záhony u. 7.

További információk a facebookon lesznek elérhetők: https://www.facebook.com/GraphisoftParkSakk

Verseny ideje: 2021. szeptember 30. (csütörtök) 15.30 óra

Verseny lebonyolítása: 9 fordulós svájci rendszerű verseny, amelyen a Graphisoft Park bérlőinek dolgozói és családtagjai létszám korlát nélkül, visszaigazolt nevezéssel vehetnek részt. A verseny során a gondolkodási idő: 5-5 perc + 3-3 másodperc bónuszidő/lépés, versenyóra használattal. A várakozási idő: 5 perc.
Minden résztvevő egyéni versenyen játszik. A bérlői csapatok értékelése a csapatonként legjobb 2 játékos pontjainak összeadásával történik.

Holtverseny eldöntése: Egyéni verseny: Buchholz; Berger; progresszív; sorsolás. Csapatverseny: Amennyiben kettőnél többen szerepelnek egy bérlői csapatban a legjobb 3 játékos pontjainak összege, vagy a jobb egyéni helyezést elért játékos dönt.

Díjazás: A csapatversenyben első helyezett elnyeri a Graphisoft Park vándorserleget, végleges elnyeréséhez egymás után három, vagy öt különböző időpontban szerzett győzelem szükséges.
Az egyéni verseny első három helyezettje meglepetés díjazásban részesül, de további díjak is várhatók.

Versenyszabályok: A FIDE szabályai szerint történik a lebonyolítás, azzal a különbséggel, hogy az első szabálytalan lépés nem veszít.

Nevezés: Előzetes nevezés írásban 2021. szeptember 28-ig [email protected] címre, megadva a játékos és a bérlő cég nevét. Lehetséges helyszíni nevezés és versenyen való indulás a sakk-készletek függvényében.
A rendezőség a verseny kezdetéig a változtatás jogát fenntartja. Amennyiben szükséges a verseny online lesz megrendezve a https://lichess.org/swiss felületen az ottani szabályok szerint.

További információk a facebookon:
https://www.facebook.com/GraphisoftParkSakk

A részvétel ingyenes. 

Bérlői Fórum 2021

2021. 03. 22.

Kedves Bérlőink,

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Bérlői Fórumot az idén online tartjuk, Teams meeting keretében, 2021. március 31-én 10.00 órakor.

Ha a linket szeretnétek megkapni, keressétek Szabó Gyöngyit ([email protected]).

BÉT - kibocsátói transzparencia mid-cap díját nyerte el a Graphisoft Park SE

2021. 02.16

A Budapesti Értéktőzsde idén is megrendezte a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazó eseményét, az immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő BÉT Legek 2020 díjátadó gálát.

A Graphisoft Park SE a Kibocsátói Transzparencia mid-cap díját vehette át.

A rendezvény a járványhelyzetből adódóan a hagyományos gálaesemény helyett idén online formában, ugyanakkor a személyes esemény előnyeit is megőrizve került megrendezésre.

A díjak átadásáról kisfilmek kerültek rögzítésre, amelyek a Budapesti Értéktőzsde online felületein – honlapján, illetve Youtube csatornáján – már elérhetők. Így a rendezvénybe, a korábbi évek gyakorlatával szemben, ezúttal a résztvevőkön túl a tőzsde iránt érdeklődők is betekintést nyerhetnek.

https://www.youtube.com/watch?v=WsEGW_UzliM

Újra nyit a zöldséges!

2021. február 15.
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2021. március 1-től újra nyit a zöldséges a Parkban: Farkas Zsolt szeretettel várja vásárlóit!

LEO Kiválósági Díj Pálfalvi Zsuzsának

2021. 01. 06.

Örömmel és büszkén tájékoztatunk Benneteket, hogy Pálfalvi Zsuzsa 2020-ban elnyerte a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) Kiválósági Díját.

Pálfalvi Zsuzsa, Graphisoft Park Services ügyvezető igazgató
Csatlakozása óta számos nagy sikerű előadással, panelbeszélgetésben való részvétellel népszerűsíti a LEO céljait és elért eredményeit ( HFMC, Portfolio konferenciák, LEO Transparent Nyílt Nap ) az FM és tágabban az ingatlanszakma képviselői között. A Városliget fejlesztési projektjéhez nyújtott sikeres tanácsadási projekt megvalósítására felállított eseti bizottság működtetésében és a tanulmány kidolgozásában vezető szerepet játszott. Megújult és a pandémia miatt sajnálatosan 2021. évre tolódott Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat Nagyköveti Programjában LEO Nagyköveti tisztséget vállalt.

Gratulálunk Zsuzsa! Köszönjük LEO!

Kórus

2020. 09. 17.
A Graphisoft Park kórusa megtartotta első próbáját. A COVID veszély miatt most áttérünk az on-line próbákra. Nagy kihívás és érdekes kaland lesz megtanulni az alkalmazást, kíváncsian várjuk, hogy fog szólni.

Kórusvezető: Lozsányi Soma

Ha szeretnél csatlakozni, kérlek írj az alábbi email címre: [email protected]


Új szobrok

2020.09.01
A Graphisoft Park további két érdekes szoborral gazdagodott: felavattuk Márffy Sebestyén: Labor és Barabás Benedek: Metamorfózis c. szobrait. 
Alkotás és kapcsolat.
Servier, köszönjük!

Filmforgatás

2020. 09. 17.

2020. szeptember 24-én a D épületnél filmforgatás lesz. Aki még nem látta, hogy miért vesz igénybe egy 3 perces jelenet felvétele egy fél napot, most megnézheti.

  • Címünk:
    1031 Budapest,
    Záhony utca 7.
  • Telefon:
    +36 1  815 3400
  • E-mail:

Elérhető irodák ügyében keresse
Kocsány János vezérigazgatót
[email protected]
+ 36 20 661 2401