Szolgáltatások, élet a Parkban

A munkahely nem csak munkahely. Az ember társas lény, közösségi igényét főleg a munkahelyén éli meg. Ezért fontos, hogy milyen szolgáltatások teszik a Parkot többé, mint munkahely, milyenek az éttermek és kávézók, ahol spontán beszélgetések közben születnek a legkreatívabb ötletek és milyen közösségformáló rekreációs programok teszik az Életet a Parkban gazdaggá.

Szolgáltatások

Élet a Parkban, híreink

Aktualitások, események

LEO Kiválósági Díj Pálfalvi Zsuzsának

2021. 01. 06.

Örömmel és büszkén tájékoztatunk Benneteket, hogy Pálfalvi Zsuzsa 2020-ban elnyerte a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) Kiválósági Díját.

Pálfalvi Zsuzsa, Graphisoft Park Services ügyvezető igazgató
Csatlakozása óta számos nagy sikerű előadással, panelbeszélgetésben való részvétellel népszerűsíti a LEO céljait és elért eredményeit ( HFMC, Portfolio konferenciák, LEO Transparent Nyílt Nap ) az FM és tágabban az ingatlanszakma képviselői között. A Városliget fejlesztési projektjéhez nyújtott sikeres tanácsadási projekt megvalósítására felállított eseti bizottság működtetésében és a tanulmány kidolgozásában vezető szerepet játszott. Megújult és a pandémia miatt sajnálatosan 2021. évre tolódott Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat Nagyköveti Programjában LEO Nagyköveti tisztséget vállalt.

Gratulálunk Zsuzsa! Köszönjük LEO!

Kórus

2020. 09. 17.
A Graphisoft Park kórusa megtartotta első próbáját. A COVID veszély miatt most áttérünk az on-line próbákra. Nagy kihívás és érdekes kaland lesz megtanulni az alkalmazást, kíváncsian várjuk, hogy fog szólni.

Kórusvezető: Lozsányi Soma

Ha szeretnél csatlakozni, kérlek írj az alábbi email címre: dveress@graphisoftpark.com


Újdonságok A YOGA PARKBAN

2020. szeptember 21-25

⭐Csodás őszünk van, ezt kihasználva, továbbá a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel is igyekszünk minél több órát kitelepíteni a szabadba. Ezzel párhuzamosan elindultak live stream ONLINE ÉLŐ JÓGAÓRÁINK is, az aktuális órarendről ITT tájékozódhattok. Az online élő órákra külön online órajeggyel tudtok bejelentkezni, és érdemes órakezdés előtt 10 perccel bekapcsolódni.

A héten indul Altal Lilla vezetésével heti egy alkalommal, de kettő idősávban 10 alkalmas tematikus NŐI JÓGA KÖRünk amelyre még korlátozottan van hely. Emlékeztetőül a két idősáv: kedd este 18:30-19:45 és szerda reggel 10-11:15. A Női Jóga Kör részleteiről FB oldalunkon tájékozódhatsz. Az órasorozat előre megváltott 10 alkalmas Női Jóga Kör bérlettel látogatható, az átjárás a kettő idősáv között megoldható, amennyiben egy adott órára nem tudnál eljönni. A Női Jóga Körre a szokásos napijegy is érvényes.

⭐Nagy szeretettel üdvözöljük a Yoga Park oktatói sorában a magyar jógavilág egyik legmeghatározóbb alakját, Gauranga Dast, akivel csütörtökönként tudsz majd együtt detox jógázni reggel 10 órától. Bejelentkezés az órára ITT.

Új szobrok

2020.09.01
A Graphisoft Park további két érdekes szoborral gazdagodott: felavattuk Márffy Sebestyén: Labor és Barabás Benedek: Metamorfózis c. szobrait. 
Alkotás és kapcsolat.
Servier, köszönjük!

A zöldséges ideiglenesen zárva tart

2020.09.17.
Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a zöldséges átmenetileg zárva tart. Tervezett újranyitás: 2021 márciusban

Filmforgatás

2020. 09. 17.

2020. szeptember 24-én a D épületnél filmforgatás lesz. Aki még nem látta, hogy miért vesz igénybe egy 3 perces jelenet felvétele egy fél napot, most megnézheti.

Elérhető irodák ügyében keresse
Kocsány János vezérigazgatót
jkocsany@graphisoftpark.com
+ 36 20 661 2401